Onze B&B

  Onze B&B bevindt zich aan de rand van het natuurreservaat "Parque Natural De Sierra Maria-Los Vélez".  Het is dan ook de ideale stek om hier als natuurliefhebber te vertoeven.  Ook voor een sportieve vakantie kom je hier aan je trekken.  En voor wie graag een snuifje cultuur meepikt zijn er meerdere interessante steden en dorpen in de nabije omtrek.  Of kom je liever rondkuieren in onze eigen 6ha grote amandelboomgaard?

kamerTarieven en voorzieningen

  De tarieven voor onze kamers kunt u vinden onder het tabblad "onze kamers" voor elke kamer apart.  Indien er geboekt wordt voor minstens 4 nachten, is een korting voorzien van 10%Ontbijt is bij elke kamer inbegrepen.  In de badkamer zijn handdoeken, haardroger, zeep en shampoo voorzien.  Gelieve de handdoeken niet te gebruiken voor aan het zwembad, deze kunnen op vraag verkregen worden.

Dagelijks worden de kamers door ons opgemaakt.

Het hoogseizoen loopt van 01/06 tot 31/10 en het laagseizoen loopt van 01/11 tot 31/05.

Prijzen zijn inclusief BTW, taksen en diensten.

 

Avondmaal

  Wij voorzien ongeveer 5 maal per week een avondmaal.  De dagen zijn afhankelijk van de bezetting en worden eventueel in onderling overleg vastgelegd.  's Morgens tijdens het ontbijt wordt aan alle gasten gevraagd of er bij ons avondmaal genomen wordt of niet, ook het menu voor die avond wordt dan voorgesteld.

  Het avondmaal is een 3-gangen menu en wordt voorafgegaan door een aperitiefje rond 19u30.

De prijs hiervoor is 25€ per persoon, 13€ voor kinderen (-12 jaar).  Kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis mee met de ouders.

Wij voorzien eveneens een beperkte selectie aan wijnen.

Prijzen zijn inclusief BTW, taksen en diensten.

Aan het zwembad

  Er zijn ligbedden (met ligkussen) voorzien aan het zwembad, gelieve bij gebruik een handdoek te voorzien, welke wij u gratis ter beschikking stellen.  Het zwembad is open elke dag van 10u tot 22u.  Het zwembad is 6mx12m, er is ook een lounge en Honesty Bar.

Honesty bar

  Voor wie dorst krijgt staat de "honesty bar" ter beschikking.  Dit is een self-service bar waarbij je zelf noteert wat je consumeert.  Een prijslijst is voorzien.  Bij het uitchecken wordt deze cash afgerekend.

We voorzien koffie, frisdrank, (Belgisch) bier, water, wijn en cava.

  Wie 's middags of in de namiddag een hongertje heeft kan vragen naar één van onze snacks.

Prijzen zijn inclusief BTW, taksen en diensten.

Goed om weten

Wifi is zowel binnen als op de terrassen gratis ter beschikking.

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders, babyspullen zijn gratis beschikbaar. 
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Inchecken tussen 14.00 en 22.00 uur, uitchecken voor 11.00 uur.
Wij voorzien eveneens een eigen luchthaventransport naar Murcia Airport (Corvera) mits reservering en betaling (90€, heen en terug). We raden echter aan om een huurauto te boeken.

Rookverbod binnen.  Gelieve geen sigarettenpeuken op de grond te gooien.  Wij brengen u graag een asbak.