Jeugdprogramma

Shopping Center Lorca

Vertrek: 10u

Terug: 18u

Prijs: 18€

Info: Horeca open vanaf 12u

 

Heerlijk shoppen in een modern shopping Center waar alle gekende merken aanwezig zijn.  daarna heerlijk genieten van een ijsje, drankje of een volledig menu, Amerikaans, Spaans of gewoon alledaags, voor elk wat wils! Klik hier voor de website.

aquavera

Vertrek: 9u30

Terug: 18u

Prijs: 58

 

Een verfrissende duik in één van de zwembaden of de meest uitdagende glijbaan, aan u de keuze! Een dagje afkoeling voor het ganse gezin.  Eten en drinken is ter plaatse voorzien.  Toegangsticket en locker zijn in de prijs inbegrepen.  Klik hier voor de website.

paardrijden/baza

Vertrek: 9u30

Terug: 16u

Prijs: 62€ voor 2 uren, een 3de uur kan ter plaatse bijgeboekt worden voor 20€.

 

Een heerlijke begeleide wandeltocht doorheen de plaatselijke natuur.  Het "Parque Natural Sierra de Baza" ligt aan uw voeten!

Voor zij die niet paardrijden is een vrij bezoek gepland aan de stad Baza.  U kan zelf op ontdekking gaan of eventueel met onze hints aan de slag.  Daarna lekker vertoeven in de kleine straatjes en genieten op een terrasje.  Wanneer u niet kiest voor het paardrijden is de prijs 22€.

mini-hollywood

Vertrek: 10u

Terug: 19u

Prijs: 57€

 

Vertoeven in een heus cowboydorp met spectaculaire shows.

Er is eveneens een grote dierentuin en een zwembad (in de zomermaanden) om af te koelen.  Plezier voor jong en oud de ganse dag! Eten kan ter plaatse.  Het toegangsticket is in de prijs inbegrepen.  Praktische tips worden onderweg medegedeeld.  Klik hier voor de website.

Embalse de negratin

Vertrek: 10u

Terug: 17u

Prijs: 35€

 

Een overweldigend hemelsblauw meer ligt hier op u te wachten.  Terwijl u een verfrissende duik neemt voorzien wijn alvast de koele drankjes en fris vers fruit.  Wie wil kan in het hoogseizoen watersportartikelen huren.

 

Aguilas markt  en strand

Vertrek: 10u

Terug: 17u

Prijs: 27€

 

De markt op zaterdag is één van de grootste in de buurt.  We vertoeven er een 2-tal uur en trekken dan richting strand.  Wie wil kan er ook het kasteel bezoeken.

kasteel Vélez-Blanco

Vertrek: 10u

Terug: 13u

Prijs: 10€

 

We begeven ons naar het kasteel van Vélez-Blanco, één van de mooiste en best bewaarde van Spanje.  Daarna is er nog tijd voor een activiteit naar keuze.