Sportactiviteiten

  Vervelen is hier niet mogelijk, tenzij je écht komt om niets te doen...  en ook daarvoor is het hier ideaal! Een groot zwembad (6mx12m), het terras met verschillende zithoekjes en de mooie tuin vormen het decor van jullie vakantie.  Gezelschapsspellen, petanque, darts, tafeltennis, minibasket en onze 6ha grote amandelboomgaard zorgen voor voldoende ontspanning ter plaatse.

 

  In de nabije omgeving kunnen we tevens een hele reeks activiteiten aanbieden.  U kan ook bij ons terecht voor vragen of tips over eventuele specifieke uitstappen.

MOuntainbiken

  Een natuurgebied in een bergachtige omgeving zorgt voor een prachtig groen decor, ideaal voor de mountainbiker.  Het zijn hier vooral de hoogtemeters die de doorslag kunnen geven, er liggen hier honderden kilometers off­-road tracks klaar tussen 800m en 1700m hoogte.

 

  Mountainbiken met Wikiloc: je kan een gratis account aanmaken en de route volgen via jouw gsm.  Duizenden routes over de ganse wereld staan voor je klaar, stel jouw eigen voorkeuren in.  Wij stellen onze eigen mountainbikes gratis ter beschikking.  Je hebt toch graag je eigen fiets mee? Tui Fly biedt de volgende oplossing:

Je betaalt per persoon 110€ per fiets heen en terug met maximum 1 fiets per persoon.  Voor de specifieke voorwaarden zie de link hieronder:

 

9.3.2 Fiets (CYC)

wandelen

 Dit beschermd natuurgebied in een bergachtige omgeving zorgt voor de ideale omgeving voor heerlijke wandeltochten.  Wandelingen voor beginners of gevorderden: een rustig wandelingetje van een paar kilometer of liever een stevige dagtocht? Het is hier allemaal mogelijk.  De natuurliefhebber zal zeker genieten van de uitzichten en gezonde lucht, maar ook van de fauna en flora.   Dit is een gebied met een grote populatie vale gieren, maar ook de bijeneter, arend, hop, everzwijn, vos, steenbok, enz. kun je met wat geluk spotten.

 

  Ook hiervoor stellen wij de app Wikiloc (zie Mountainbiken) voor.  Een overvloed aan wandelingen zijn reeds voorgeprogrammeerd.  Enkel een account aanmaken en je kan met een gerust gevoel vertrekken.

paardrijden

 Voor de ruiters en amazones onder ons kunnen we buitenritten voorzien.  Hiervoor werken we samen met verschillende maneges.  Een 3-uur durende tocht brengt je naar het natuurpark "Sierra de Baza" voor adembenemende zichten of liever contact zoeken met een arend in het natuurpark Los Vélez?.  Wij zorgen voor het transport zodat je zorgeloos kan genieten van de plaatselijk fauna en flora.  Dit is enkel voor de gevorderde ruiter die de galop volledig beheerst en geen schrik heeft van een klein sprongetje.  We kunnen ook kortere tochten voorzien, volledig volgens uw wensen.                                                            

Motorrit KTM

 Voor de echte avonturiers die van het zwaardere werk houden, kunnen we motoritten voorzien.  Deze zijn hoofdzakelijk off-road op een KTM (300 tot 500).  Voor wie een rijbewijs heeft kan het op een gegidst parcours, voor de anderen bestaat er een privéterrein.  Mogelijkheid van een halve of een volledige dag.  Alles wordt voor u voorzien, van uitrusting tot benzine! U wordt uiteraard gebracht en achteraf ook opgepikt.

                                                                                   

Padel

 Padel is een mix van tennis en squash, voor 2 of 4 spelers.  Het terrein is een klein tennisveldje (10mx20m) meestal van kunstgras met wanden eromheen, die net zoals bij squash mogen benut worden.  Er wordt gespeeld met een “geperforeerd” racket en een tennisbal.  Iedereen met een beetje “balgevoel” kan Padel spelen.  In Vélez-Rubio zijn er 2 ­terreinen en in Chirivel is er eentje.   Deze kunnen we voor jullie reserveren.  Het is een zeer leuke activiteit en tevens goedkoop, vanaf 3 euro pp. (rackethuur inbegrepen, voor 1u30min).  Wij hebben zelf een set rackets voor 4 personen zodat huren eigenlijk niet nodig is.

Golf

  Het dichtstbijzijnde golfterrein bevindt zich in Lorca (30min) en is een prachtig aangelegde 18h golfcourse.  Je kan er aan democratische prijzen golfen.  Zowel de beginnende als de gevorderde golfer komt er aan zijn trekken.

 

Klik hier voor de website

 

  Je kan er al het nodige materiaal huren.  Breng je echter liever zelf je golfmateriaal mee dan biedt Tui Fly de oplossing:

 

  Je betaalt 40€ per persoon en per traject voor een golftas van maximaal 32 kg.  Bekijk via deze link de voorwaarden van Tui Fly: