Commentaren: 46
  • #46

    Fiona en Miguel (zondag, 19 mei 2024 18:14)

    Als je rust zoekt is het "the place to be"! Genieten van je drankje aan het terras, aan het zwembad of op je privé balcon, het is er sowieso goed. De kamer zijn proper en ruim. Het tuintje is gezellig en er is een groot zwembad voor de waterratten. Wat maakt het af? De gastvrijheid van Koen en Peggy. Het eten is zeer lekker en ze weten altijd wel een tip te geven voor een geslaagde excursie.

  • #45

    Neys Renate (vrijdag, 17 mei 2024 18:53)

    Meteen kippenvel als ik binnen kwam,de huiselijkheid voel je meteen.Het is echt een plaats voor iemand die even het hoofd wil leegmaken.Lekker gegeten en alles tot in de puntjes verzorgd�Koen en Peggy staan altijd voor je klaar met de glimlach,dikke pluim.Zou nog zoveel kunnen schrijven ,zeker de moeite om het zelf eens te ervaren,tot snel,Albert en Renate���

  • #44

    Kathleen (zondag, 12 mei 2024 20:30)

    Casa clavi een te ontdekken parel als je een B&B zoekt met familiegevoel, kraaknette grote kamers voorzien van alle comfort en indien gewenst kan je er dineren op restaurantniveau. Gastheer en gastvrouw vullen elkaar aan, hij is de animator van dienst , gids en rechterhand van bezige bij Peggy. Niets is teveel gevraagd, was onvergetelijke ervaring. Bedankt Koen en Peggy

  • #43

    Baudewijn en Ingrid (zondag, 12 mei 2024 16:53)

    Lieve Koen en Peggy wat een mooie sfeervolle b&b zeer sympathieke gastvrouw heer mooie kamer heel proper ! Verrukkelijk ontbijt en ‘s avonds zo lekker gegeten �dikke pluim voor de gastvrouw Peggy niets is haar teveel ook de gastheer Koen niet te vergeten prima gids die ons mooie plekjes liet zien met de nodige informatie
    We zouden het iedereen aanbevelen eens te verblijven in casa clavi is zeker een plaats om terug te keren grtjs baudewijn en Ingrid

  • #42

    Eric Paulus (dinsdag, 30 april 2024 16:53)

    Hola Peggy y Koen, muchas gracias por la càlida bienvenida a vuestro fantàtico B€B. Una vez màs disfrutamos de las excelentes habilidades culinarias de Peggy y de la hospitalidad de Koen. La calidad del precio es superior. Volveré pronto pero ciestamento con Christine. Saludos Eric
    Beste Peggy en Koen, mijn beste Spaans bovengehaald zodat jullie spaanse gasten dit ook kunnen lezen. Zoals steeds genoten van jullie prachtige top B&B. Verblijf top, eten top, gastvrijheid top, prijs kwaliteit top. Een aanrader voor iedereen. Hopelijk tot heel snel, maar dan breng ik Christine ook mee hoor.
    Grtjes
    Eric

  • #41

    Machteld Calsyn (maandag, 29 april 2024 15:44)

    Gisteren thuis gekomen na een weekje héérlijk genieten in Casa Clavi bij Peggy en Koen. Het warme onthaal en rondleiding geeft je meteen een goed gevoel Het is daar zoals thuis komen, we hadden een mooie kamer met aangrenzende badkamer zéér comfortabel en iedere dag netjes gepoetst. Ook een heerlijk bed en ruime kleerkast. Ons terras was direkt aan de kamer en vandaar hadden we zicht op het zwembad. Spijtig dat de temperatuur nog geen zwemmen toeliet, vooral voor Jan. Toch was het aangenaam vertoeven op de comfortabele ligbedden. Iedere dag kregen wij informatie aangaande uitstappen en dat is Koen zijn domein ook waar wij restaurants konden vinden.. We hadden iedere dag uitgebreid ontbijt met vers geperst fruitsap en keuze van charcuterie, kaas confituren en yoghurt. ook zoet beleg was voorradig, 's avonds konden we genieten van de kookkunsten van Peggy die een geweldige keukenprinses is. Casa Clavi is dan ook een aanrader en het ontdekken waard! Alleen de rit er naartoe is al de moeite. Wij komen dan ook graag nog eens terug. Bedankt Peggy en Koen.

  • #40

    Eric en Daisy (zondag, 28 april 2024 18:17)

    Vier dagen (16-20 april 2024) bij Peggy en Koen in B&B Casa Clavi:
    - uitstekend onthaal: vriendelijk én professioneel!
    - ruime, zeer verzorgde en smaakvol ingerichte kamers met ruime badkamer en eigen terrasje
    - lekker uitgebreid ontbijt met vers geperst fruitsap
    - prachtig uitzicht op de omliggende bergen en amandelboomgaard vanuit de verschillende gezellige buitenzithoekjes
    - een oase van rust
    - interessante daguitstappen mogelijk: documentatie en plattegronden ter beschikking
    BESLUIT: een plaats om naar terug te keren!

  • #39

    Hubert Luc en Tania (maandag, 22 april 2024 10:35)

    Gezellige B&B. Mooie en heel rustige lokatie, ruime propere kamer en badkamer. Zeer uitgebreid ontbijt en lekker avondmaal met zorg door Peggy klaargemaakt. Super vriendelijke gastvrouw en gastheer die altijd klaar staan voor hun gasten.
    Enig puntje van kritiek: geen TV en geen alcoholvrije aperitief beschikbaar.

  • #38

    Gilles & Lieve (zaterdag, 13 april 2024 14:04)

    Heerlijke rustige en gezellige B&B. Mooi en ruime kamers. Koen en Peggy zijn hele lieve behulpzame mensen. Nog te zwijgen over de kookkunsten van Peggy. Gewoon fantastisch!! ��

  • #37

    Jos en Marina (woensdag, 10 april 2024 11:57)

    Het was een super verblijf , het ontbijt was dik in orde aan de kookkunsten van Peggy moesten we nie twijfelen �, De uitstappen met Koen en ook onze gids waren goed voorbereid. Bedankt voor alles komen zeker nog eens terug, Grt Jos en Marina�

  • #36

    Frederik & Lore (zondag, 22 oktober 2023 09:35)

    Waar zullen we beginnen ...

    We hadden een geweldige (te korte) tijd in Casa Clavi.
    De ontvangst door Peggy en Koen, hun gastvrijheid, de locatie en zalige rust zijn gewoon top.

    Hier komt men echt tot rust, wat voor ons ook de bedoeling was.
    Een combinatie van relax aan de Pool en lekker eten. Zowel het erg uitgebreide ontbijt als het diner savonds vielen in de smaak. Ook de tips van restaurants in de omgeving waren top, dat hebben we zelf ondervonden.

    De kamer was ook dik in orde, ruim en erg netjes.

    Een slecht punt vinden is dan ook niet mogelijk voor ons.

    Wij komen zeker terug.

    Groetjes Frederik en Lore uit Ruiselede

  • #35

    Frans Cappelle (woensdag, 11 oktober 2023 10:45)

    Geweldig weekje achter de rug in Casa Clavi!
    Één Oase van rust. Je komt er precies in een andere wereld terecht. Wat een unieke ervaring. De overgang van haast naar rust via de rambla is kenmerkend.
    En wat een ontvangst bij Peggy en Koen na eerst afgehaald te worden door Koen op de luchthaven. Een prima chauffeur en gids voor de volgende dagen ...zo bleek.
    Wat hebben wij genoten van onze mooie nette kamer, de pittoreske terrasjes alom, het grote prachige zwembad, de super rustige omgeving met amandelboomgaard, de wandelmogelijkheden, het uitgebreide ontbijtbuffet, het lekkere avondmenu en de dans en muziek met onze toffe bende achteraf!
    Een vakantie om te koesteren!
    Graag komen wij nog eens terug maar dan gaan we er toch eens fietsen in het prachtig landschap. Koen, uw brochure met mooi uitgestippelde fietsoutes komt zeker nog van pas! En uw mountainbikes evenzeer...
    Ik ben er zelfs rotsvast overtuigd dat de enorme rage van gravelfietsen hier unieke parcoursen voor de wielen krijgt....
    Bedankt Peggy en Koen voor deze unieke ervaring!
    Christine Roelens en Frans Cappelle
    Izegem
    België



  • #34

    De Jaeger (zondag, 08 oktober 2023 22:35)

    We waren er voor de 2de keer ! Ontbijt super, de kamers altijd netjes , het eten s’avonds heerlijk met verse producten, vriendelijke ontvangst met leuke uitstapjes begeleid met kennis van de streek ! We vinden Casa Clavi een super B&B ! Ik geef een 10 voor alles ! Bedankt tot een volgende keer !

  • #33

    Christine en Luc (woensdag, 20 september 2023 11:33)

    Voor de 2e keer op bezoek bij Peggy en Koen en zoals de 1e keer was de ontvangst super. De kamers netjes en bed opgemaakt. Na een korte babbel met bijhorend drankje, genieten van de rust. De tuin en terras rond het zwembad zijn mooi aangelegd en stralen rust uit.
    Naast genieten aan het zwembad kan je bij Koen terecht voor de nodige info om de streek te verkennen. 's Morgens kan je genieten van een uitgebreid ontbijt en indien gewenst kan je 's avonds aanschuiven voor het avondeten. Aperitief met hapjes,voorgerecht,hoofdgerecht en dessert aan een democratische prijs. Peggy ontpopt zich als een topchef en Koen is de perfecte ober die ons voorziet van spijs en drank.
    Als je er efkes tussenuit wil is dit de perfecte bestemming. We komen zeker terug.
    10/10
    Goe bezig Peggy en Koen

  • #32

    Petra en Arnold (zondag, 17 september 2023 15:27)

    We hebben een onvergetelijke reis gehad bij Koen en Peggy. Je voelt je er meteen thuis. Alles was tiptop in orde! De rust is zalig. Elke dag een uitgebreid, lekker ontbijt. Een overheerlijk 3-gangenmenu in de avond bereid door Peggy voor een schappelijke prijs, wat een keukenprinses! Mooie ruime kamer met ruim terras en elke dag het bed mooi opgemaakt. Koen die tips geeft voor een uitstap. Niets is hen teveel. Kortom, een aanrader, niets op aan te merken!!! Wij komen zeker terug en geven hen een dikke 11 op 10.
    Bedankt voor alles!
    Groeten, Petra en Arnold

  • #31

    Herwien en Sonja (vrijdag, 01 september 2023 12:05)

    Onvoorstelbare locatie en TOPverblijf dankzij de gastvrijheid van Peggy en Koen.Vooral de rust,de huiselijke sfeer en de prachtig onderhouden tuin en zwembad kan je werkelijk volledig doen ontstressen.Dan vergeet ik nog het lekkere ontbijt en gevarieerd avondmaal,prachtige en zeer goed onderhouden kamers.Hier is werkelijk NIKS op aan te merken.PLACE TO BE,zonder twijfel 10 op 10 op alle vlakken.Peggy en Koen proficiat,doe zo verder,wij komen zeker terug.

  • #30

    Melchior & Joyce (woensdag, 23 augustus 2023 09:55)

    De onverharde weg naar Casa Clavi zullen we nooit vergeten.
    We laten de bewoonde wereld achter ons en rijden met 20 km per uur de rust tegemoet. Het hart gaat sneller kloppen als we Casa Clavi zien liggen en de eerste gedachte die bij ons opkomt is: hier willen wij wonen! Maar Koen en Peggy uit België wonen hier al en dat is maar goed ook. Je moet het maar kunnen om dit prachtige witte huis zo schoon en proper te houden en oprechte liefde te geven. Casa Clavi, omgeven door velden vol amandel- en olijfbomen en imposante bergen, is een oase. Je kunt er heerlijk eten, drinken, slapen (met airco) zwemmen, wandelen, uitrusten, spelletjes spelen en je vooral thuis voelen
    Wij gaan zeker terug, want ook de omgeving heeft zeer veel schoons te bieden. Dank Peggy en Koen, wij geven een 10!

  • #29

    Caroline en Stefaan (zondag, 30 juli 2023 17:53)

    We zochten enkele dagen rust tijdens onze roadtrip door Spanje. Bij Koen en Peggy hebben we die gevonden ! Een hartelijke ontvangst met tijd voor een babbel, een drankje , een rondleiding. Je voelt je er meteen thuis. De kamer met terras was meer dan in orde. Met de warme temperaturen is het heerlijk vertoeven in en rond het grote zwembad.
    ´s Morgens vertrekken voor een lange, mooie wandeling vanuit de B&B naar het dorp en daar ´s middags opgehaald worden door Koen , wat een service !
    We hebben genoten, hopelijk tot nog eens !!

  • #28

    Noteboom Brenda (woensdag, 28 juni 2023 12:38)

    Even vijf dagen weg van de werkstress. Daarvoor moet je bij Casa Clavi zijn. Rustige omgeving, lieve gastvrouw en gastheer, zeer proper, goed en lekker eten, centraal gelegen in de buurt van o.a Granada/Mojácar/Murcia/Almeria en de meer pittoreske dorpjes zoals Velez-Rubio/Velez-Blanco. En bovendien nog dat fijne zonnetje. Zeker voor herhaling vatbaar⛱️☀️

  • #27

    Frank en Jeannette Versteegh (vrijdag, 23 juni 2023 19:27)

    1 nacht geslapen maar hebben het heerlijk gehad. Heel erg gastvrij, grote slaapkamer goede bedden, hele rustige omgeving, zalig gegeten en het ontbijt was meer dan fantastisch!

  • #26

    Sabine en Patrick (zaterdag, 03 juni 2023 20:11)

    Onze vakantie bij Peggy en Koen was er eentje om U tegen te zeggen. Al van bij de aankomst werden we verwend en hadden we meteen een "welkom thuis" gevoel. Wat meteen opviel was de prachtige en zeer nette locatie , kamers tip-top in orde , zeer proper , alles tot in de puntjes verzorgd . Het ontbijt is er heerlijk waarbij de keuze groot is en aan ieders wensen voldaan wordt . Wij hebben ook telkens mogen genieten van een heerlijk drie gangen avondmaal die door Peggy ( keukenprinses ) werd klaargemaakt met vooraf een aperitief met vele lekkere hapjes .
    Jullie doen er echt alles aan om jullie gasten te verwennen , kortom jullie vullen elkaar perfect aan .
    Wij hebben ook mogen genieten van een gevarieerd weekprogramma waar Koen een perfecte gids is en alles zeer goed voorbereid , zeker een aanrader !
    Jullie accommodatie leent er zich ook perfect toe om er lekker te genieten van het zwembad, darts , petanque ,gezelschapspelletjes ,enz...
    Kortom : een aanrader voor een heel leuke vakantie !!
    Alvast bedankt Peggy en Koen .
    We komen zeker nog eens terug !
    Groetjes Sabine en Patrick

  • #25

    Jean-Paul Verniers (vrijdag, 12 mei 2023 15:02)

    Ons weekje verlof bij Peggy en Koen was echt zalig. De ontvangst was zeer hartelijk. De locatie was wat afgelegen, maar een oord van rust. Onze kamer was top, ruim en zeer proper. Een goed bed en een ruime mooie badkamer. 's Morgens kregen we een zeer lekker en gevarieerd ontbijt. 's Avonds kozen we voor een lekker 3-gangenmenu, door Peggy op vakkundige wijze bereid, en voor een schappelijke prijs. Koen hield ons op de hoogte van mogelijke uitstappen. Kortom, Peggy en Koen zorgden voor een aangenaam verblijf en mogen gerust trots zijn op hun prestatie. Nadine en JP

  • #24

    Nancy Moens (zaterdag, 06 mei 2023 16:15)

    Genoten van de rust, culinaire maaltijden en de prachtige omgeving. De gastvrouw zorgt voor een warm onthaal, lekker ontbijt en diner ��. In deze B&B is alles zeer verzorgd en netjes. De gastheer geeft de nodige uitleg om de omgeving te herkennen. Alvast bedankt Peggy & Koen

  • #23

    Els genbrugge (vrijdag, 05 mei 2023 07:59)

    Een fantastische mooie, verzorgde B&B! Ideaal om een paar te onthaasten en je eens te laten verwennen. De gastvrouw voorziet een uitgebreid ontbijt en kan héél lekker koken - een aanrader! Dit vooral omdat de B&B zeer mooi maar afgelegen is..
    Goede tips gekregen voor mooie uitstappen - Castril en Murcia zijn aanraders. Daarvoor staat de gastheer ten dienst.

  • #22

    Dirk en Annemieke (donderdag, 20 april 2023 15:04)

    Na 4 dagen van verwenning in B&B Casa Clavi terug thuis gekomen en we missen het al.
    Peggy en Koen zijn zeer vriendelijke uitbaters met het hart op de juiste plaats.
    Niets is hen teveel gevraagd ....
    Peggy is een keukenprinses en kan zeer goed koken....
    Koen help je graag bij het uitstippelen van een wandel-, fiets- of motor route ...
    De B&B zelf is zeer verzorgd en kraak net en bij een dagje luieren is het fijn te vertoeven aan het zwembad.
    We komen zeker nog eens terug
    Vriendelijke groeten van ons beiden,
    Dirk en Annemieke

  • #21

    Olaerts Patrick en Martine (vrijdag, 07 april 2023 12:11)

    We zijn net weer thuis na een zalig weekje in Casa Clavi! Peggy en Koen zorgen voor een hartelijke ontvangst, leggen je in de watten en verzorgen elke dag met veel enthousiasme een lekker ontbijt en super smakelijk avondmaal! Zeker en vast een aanradertje!!

  • #20

    CLopez (woensdag, 05 april 2023 11:19)

    Estuve hace 3 meses y tenía pendiente dejar una buena valoración bien merecida. Peggy and Koen te reciben y te cuidan con gran calidez y entusiasmo. Las habitación de lujo. Todo en perfectas condiciones y impecablemente limpio. Cama muy cómoda y buena climatización en invierno. Alojamiento recomendado para desconectar unos días o semanas o para hacer noche si estás de viaje. Más de 5 estrellas!

  • #19

    Christine en Eric (vrijdag, 24 maart 2023 12:32)

    Wat hebben we genoten van ons verblijf. Jullie krijgen een 11 op 10. Jullie B&B is top. Prachtige ligging, gecombineerd met gastvrijheid, netheid en heel lekker eten. Prijs kwaliteit is heel correct. Een top adresje dat we iedereen aanraden. Dikke merci en tot heel snel ������

  • #18

    lisa hones (zaterdag, 14 januari 2023 17:11)

    Dear Peggy and Koen
    Thank you so much for your hospitality. We all loved your beautiful house, the bed was so comfortable, great food and attention to detail. Thank you so much. For those of you considering a stay at the casa, it will not disappoint.

  • #17

    Inge en Andy (zondag, 23 oktober 2022 15:55)

    Top week gehad !!! Wat een heel goede ontvangst, bij aankomst een welkomstdrankje en een mooie rondleiding van het complex gekregen. De kamer en badkamer heel proper, goed bed, heerlijke inloopdouche. De kamer en badkamer heel ruim en incl een groot terras.
    Het ontbijt is top, alles aanwezig: verse broodjes, vers fruitsap, verschillende kazen en vleessoorten, confituren. Koffie, thee en dan vragen ze nog op welke manier uw eitje mag zijn. Wij hebben daar bijna altijd gegeten. Ook om uw vingers van af te likken. Eerst apero met hapjes gezellig samen met onze vrienden. Daarna een heel smakelijk voorgerecht en daaropvolgend een hoofdgerecht en als kers op de taart steeds een dessert. Dat allemaal voor een heel schappelijke prijs !!!
    Ook in de honestybar had je een heel ruime keuze uit verschillende dranken.
    Het is ook aangenaam om daar een ganse dag te vertoeven, er zijn verschillende dingen voorzien om u wat bezig te houden. Vooreerst een prachtig zwembad !!! Een kast vol boeken of gezelschapsspelletjes. Ook kan je wat sportiever uw dag spenderen zoals tafeltennis, darts, petanque. We zijn in het dorp zelf kunnen gaan padellen want ze hadden hun eigen rackets die we konden gebruiken.
    We konden van daaruit naar verschillende leuke steden/dorpen met onze gehuurde wagen.
    Dus in 1 woord : EXCELLENT!!!!

  • #16

    Marleen Hoornaert (vrijdag, 30 september 2022 14:34)

    Dag Koen en Peggy ,wij hebben een fantastische week bij jullie gehad.zeer nette kamers ,een heerlijk ontbijt en avondmaal Heel veel van de omgeving gezien en gewandeld .Koen is een fantastische gids .kortom ,alles was dik in orde .Ook was de zon van de partij en hebben genoten van jullie mooi zwembad.Zeker voor herhaling vatbaar .Nog een dikke merci en tot later.Grt Marleen

  • #15

    Kelly en John (dinsdag, 27 september 2022 10:40)

    Wij hadden het genoegen om eindelijk na 9 maanden op bezoek te kunnen komen. Onmiddellijk heel erg verrast door de avontuurlijke weg naar de B&B, prachtige omgeving en de ligging is formidabel! Bij aankomst een heerlijk warm onthaal,super blij weerzien van 2 warme, lieve mensen. Een rondleiding waarvan je met de mond open komt te staan en na een drankje en babbel kom je dan op je kamer terecht die en dan zeg ik het nog zacht -alleen maar warmte, liefde en een grote welkom zegt. Na wat genoten te hebben aan het zwembad , was het tijd voor het avondmaal. Heerlijk zelf gemaakte vol-au-vent met puree. Net zoals het voorgerecht en dessert. Na een goede, stille nachtrust denk je dan alles gehad te hebben, tot je de ontbijtzaal binnenkomt. Teveel om op te noemen,vers fruitsap, fruit, charcuterie, kaas, zelf bereid eitje. Kortom een aanrader en we komen zeker terug en voor langer dan 1 nacht! Meer dan zijn geld waard, liefs Kelly en John.

  • #14

    Eddy en Gerda (woensdag, 14 september 2022 09:54)

    Het was top!
    Peggy en Koen maken hun droom waar in Andalucia: een B&B uitbaten. Ze doen dit met veel passie.
    Als gast voel je je onmiddellijk thuis. Gasten verwelkomen en verwennen is hun tweede natuur.
    Je ontbijt en dineert er overheerlijk, gezond en gevarieerd. En zoals er in Vlaanderen gezegd wordt: ge gaat er met gene honger van tafel.
    We hadden een kamer met privé terras: groot, veel kastruimte, rolluiken, inloopdouche, streelzachte handdoeken,…
    De B&B zelf, is mooi ingericht. De tuin is groot en je vindt er veel verborgen hoekjes waar je je indien gewenst kan terug trekken. Ook aan het zwembad is er veel plaats en de uitzichten op de bergen en amandelboomgaard zijn fenomenaal mooi.
    Samen met Koen bezochten we Castril, een klein bergdorp dat veel te bieden heeft: mooie huizen, bebloemde steegjes, een berg met restanten van een burcht, een houten wandelpad in een kloof langs een snel stromend riviertje (jammer dat we ons badpak niet meenamen), een tof terras met uitzicht en prijzen van 20 jaar geleden. Kortom een dagvullende uitstap meer dan de moeite waard, het ‘échte’ Zuid-Spanje.
    Nu 1 dag terug in het regenachtige Vlaanderen en al heimwee. Bedankt aan Peggy&Koen en aan ons fantastisch gezelschap voor de leuke vakantie. Wat hebben we gelachen!

  • #13

    Phillippe en Rita (dinsdag, 13 september 2022 18:26)

    Echt fantastisch!!!
    Net terug van een super geslaagde mini vakantie bij Peggy en Koen in Chirivel. Alles wat we in gedachten hadden is afgevinkt en dit nog veel beter en mooier dan we hadden kunnen dromen. Alles was top! De prachtige ligging van Casa Clavi, met mooie vergezichten, midden in de rustige natuur, geven een ongelooflijke rust. Het zwembad is een enorme meerwaarde, zeker bij de warme temperaturen van Zuid Spanje. De vele kleine, aangename terrasjes zorgen voor de nodige koelte en maken het tof om te vertoeven. De kamers en badkamers zijn zeer ruim en voorzien van alle faciliteiten. We konden duidelijk zien dat netheid en oog voor detail bij Peggy zeer hoog aangeschreven staan. We verbleven in half pension met een super ontbijt en een zeer gevarieerd menu 's avonds. Van aperitief met hapjes tot dessert : allemaal heeeeel lekker!
    Overdag hebben we met Koen uitstappen gemaakt, waarbij hij ons enkele pareltjes van Andalusië heeft laten ontdekken. Op zijn eigen ongedwongen manier was hij voor ons een begeesterende en aangename gids.
    Dankjewel voor deze (te korte) mooie prachtvakantie. We komen zeker terug!!!

  • #12

    Peggy en Dirk (vrijdag, 09 september 2022 22:41)

    Het begon allemaal 4 maanden geleden.
    We zouden voor het eerst Andalucía verkennen.
    Zo kwamen we bij Peggy en Koen terecht.
    We werden er heel warm onthaald en in de watten gelegd.
    ‘S morgens een lekker uitgebreid ontbijt. Wat je maar wil of je hartje verlangt Peggy en Koen zorgen dat je niets te kort komt.
    Voor de activiteiten hebben ze geweldige tips
    En ook bij het avondeten ontbreekt er niets.
    Heb je een allergie laat het ze weten. En ook daar gaan ze perfect en zorgzaam mee om.
    Dan vergeet ik nog te zeggen dat we in de mooie nette kamers helemaal tot rust kunnen komen.
    Heb je even helemaal geen zin om de fantastische B&B te verlaten? Geen probleem aan het zwembad is plaats genoeg om tot rust te komen.
    We konden er niet genoeg van krijgen en keerden afgelopen week terug. Wat jammer dat dit ook alweer voorbij is.
    Wij komen zeker terug. Wij hebben er ons hart verloren.
    Succes Peggy en Koen. Doe zo verder.

  • #11

    Verbiest Vicky (vrijdag, 09 september 2022 15:53)

    Wij kunnen maar 1 ding zeggen ... fantastisch!!
    We zochten rust, zon en zwembad. Deze kregen we maar ook zoveel meer.
    vriendelijkheid, netheid en gezelligheid waren extra troeven die we vonden in grote mate.
    Een mooie plaats om te vertoeven, heerlijk ontbijt en het avondmaal elke keer opnieuw super lekker. Peggy en Koen zijn fantastische mensen. Ik kan iedereen aanraden deze B&B uit te proberen. Echt de moeite waard!
    Bedankt en tot een volgende keer.

    Vicky en Caroline

  • #10

    Lippens Luc (vrijdag, 09 september 2022 00:28)

    Genoten van weekje vakantie in een prachtige B&B waar je bediend word alsof je in een 5 sterren hotel verblijft.
    De dag begin je met een heerlijk ontbijt , keuze genoeg . Verse gebakken broodjes met een eitje naar eigen wens word bereid door de gastvrouw Peggy is een aanrader.
    Tijdens ons verblijf zijn we maar 1 dag weg geweest . Het is er eigenlijk zo goed dat je perfect uw vakantie ter plaatse kan doorbrengen aan het grote zwembad , wil je zonnen of in de schaduw alles is mogelijk en iedere plaats tot in de puntjes verzorgd .
    De kamer met airco is ruim en heeft een mooie badkamer. Iedere dag kom je terecht in een opgeruimde kamer.
    Het avondmaal was steeds verzorgd en heel lekker met bijhorend dranken .
    Een dikke pluim voor de uitbaters Koen &Peggy die alles met hart en ziel doen .
    Voor vakantie groot of klein moet je in Casaclavi zijn .
    Koen en Peggy bedankt voor de mooie tijd.
    Rune&Luc

  • #9

    Sebastiaan en Iris (dinsdag, 26 juli 2022 19:38)

    Deze prachtige B&B is een absolute aanrader!
    We werden aangenaam verwelkomd door onze gastheer en gastvrouw.
    Zij verzorgen dit tot in de puntjes, doen dit steeds met een glimlach en niks is hen teveel.
    Elke dag voorzien van een top ontbijt om de dag mooi en relaxed in te zetten en ‘s avonds steeds mogelijkheid om gezellig aan tafel te genieten van een heerlijk avondmaal.
    We hebben hier genoten van de mooie aangename kamer en top badkamer die dagelijks in orde werden gebracht, gezellig mooi terras met mooie en ver zicht op de omliggende natuur.
    Je kan hier tot rust komen en relaxen aan het mooie zwembad en vele rustplaatsen als je privacy wenst.
    Koen en Peggy geven leuke tips voor dagelijkse uitstappen en hebben hiervoor de nodige documentatie voorzien.
    Nogmaals bedankt en tot de volgende keer!

  • #8

    Veerle en Rudi (zondag, 24 juli 2022 16:29)

    Op vakantie bij Belgen in Spanje, een aanrader. Dat is zeker zo bij Peggy en Koen in deze prachtige B&B. We verbleven hier 14 dagen en werden alle dagen verwend met een heerlijk ontbijt en lekker 3 gangen menu 's avonds (inclusief aperitief met hapjes). Heel verzorgde kamer met een inloopdouche en terras. Als je terugkomt van het ontbijt is je bed al opgemaakt (wat een luxe). De ligging van Casa Clavi is ideaal voor diverse uitstappen en als je kiest voor een rustdagje dan kan je genieten op een comfortabel ligbed aan het mooie zwembad. Bedankt lieve Peggy en Koen om ons een heerlijke vakantie te bezorgen :-)

  • #7

    marleen en gerard (zondag, 10 juli 2022 11:19)

    uitzonderlijke mooie b&b met zeer mooi groot zwembad. zeer grote kamers met badkamer en inloopdouche.zeer rustig gelegen met mooie uitzichten.vriendelijke eigenaren peggy en koen .goed ontbijt met eitje zoals je wenst.savonds kan er aangeschoven worden voor een lekker 3 gangen menu smiddags kan een snack verkregen worden indien gewenst .het enige minputje denk ik is dat er geen airco is in de kamer op gelijksvloers maar koen heeft gezegd dat dat in orde komt .ik zou zeggen een uitstekende b&b .dank u peggy en koen we komen terug

  • #6

    Tamara (woensdag, 11 mei 2022 12:01)

    Casa Clavi heeft ruime kamers met steeds een prachtige badkamer bij.
    Uitgebreid en verzorgd ontbijt, voor ieders wensen!
    Ga je daarna de omgeving verkennen? Of blijf je aan het zwembad of op één van de zonnige of schaduwrijke terrassen plakken. ‘S Avonds is je kamer weer net en opgemaakt.
    Tip: geniet zeker ook eens van het avond menu, of zoals wij elke avond�
    Echte aanrader bij Koen & Peggy!

  • #5

    Brecht en Annelore (zondag, 24 april 2022 16:23)

    Bij Casa Clavi voel je je direct thuis. Na een leuke rondleiding, kregen we een mooie en vooral heel nette kamer toegewezen. Er waren ook handdoeken voorzien. Onze gastvrouw Peggy zorgt elke dag voor een nette kamer en een opgemaakt bed. Bij het ontbijt werd steeds gevraagd of we ‘s avonds blijven eten. Het avondeten en ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd.
    Wij raden iedereen deze b&b aan!!

  • #4

    Marianne en Etienne (vrijdag, 08 april 2022 09:49)

    Genoten van weekje Casa Clavi. Warme ontvangst met duidelijke rondleiding. Kamer en badkamer zeer ruim, proper, rustig.
    Mooie buitenaccomodatie en zwembad.
    Ontbijt heerlijk, avondmaal heel lekker, uitgebreid en afwisselend. Met onze huurwagen dagelijks leuke uitstapjes naar Vera, Mojacar, Velez Rubio enz.
    Aanrader! Peggy en Koen verwennen hun gasten.

  • #3

    martine&hans (woensdag, 06 april 2022 19:07)

    Super verwennerij. Ruime kamers .lekker ontbijt en avondeten . Gezellige sfeer. Heel mooie tuin .enkel het weer zat tegen

  • #2

    Herwien sonja (dinsdag, 05 april 2022 13:12)

    Hebben genoten van ons verblijf ondanks slecht weer.heel rustig gelegen,prachtige ruime en propere kamers.uitgebreid en zeer lekker ontbijt.avondmaal superlekker.eigenaars Koen en Peggy zijn de vriendelijkheid zelve.prijs kwaliteit TOP.komen zeker nog eens terug bij mooi weer om volop te kunnen genieten van prachtige tuin en zwembad.groetjes sonja en herwien

  • #1

    MarcoPolo (zondag, 03 april 2022 12:59)

    Excellent accueil, très chaleureux. Propreté et service impeccables.
    Grande chambre, très bien décorée, avec terrasse.
    Lieu calme et serein, très beaux paysages, on se retrouve au milieu des amandiers.
    Etape de charme pour visites de Grenada et Murcie. Mais on peut rester sur place et profiter du bien-vivre de l'endroit! Sur demande, on peut manger le soir: excellente cuisine familiale.
    A recommander ++++